Venid Eco Village, Диневи Ризорт, Свети Влас, еднофамилна къща с три спални

Оферта № 1211

Тип: Къща

Населено място: Бургас

Подрайон: Свети Влас

Цена: 270,540 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 0

Максимален етаж: 2

Площ: 150 кв. м.

Цена на квадрат: 1804 Euro

Характеристики: с паркомясто

Еднофамилна къща с три спални във Venid Eco Village, Диневи Ризорт, Свети Влас.

Очарователният, затворен комплекс „Venid Eco Village“ е ситуиран на перфектна локация, точно над “Диневи Ризорт” – в подножието на Стара планина и край брега на морето в Свети Влас.

Къщата е с обща площ 150 кв.м, в стил „стара Българска къща“.

Състои се от :

1 етаж – две спални, две бани с тоалетна, сервизно помещение

2 етаж – дневна с кухненски бокс, тоалетна, спалня, баня с тоалетна, веранда

Имотът ще бъде завършен до ключ, без обзавеждане.

Къщата предлага прекрасен панорамен изглед към морето и вдъхновяващи гледки към гората.

Цена: от 1800 евро/м2 без ДДС, в зависимост от индивидуалните изисквания за материали и допълнителни работи.

Архитектурният образ на сградата може да се отнесе към възрожденската архитектура. На лице са характерните за този стил материали и визия с еркери и изнесени стрехи на покрива. Първото ниво на сградата е решено с облицовка от камък. Вторият етаж е с бяла минерална мазилка и дъсчена обшивка. Присъстват и характерните кантирания на ъглите, стените и рамките на прозорците със сантрачи и дървен материал. Покривът е скатен с дървена конструкция и декоративни елементи.

Venid Eco Village“ – Предвидени са много общи части, които да подпомагат нуждите на комплекса и където да се насърчава социалният живот. Комплексът ще разполага с два тенис корта, басейн за възрастни и деца, апартхотел, параклис,паркинг, изключително живописна и хармонична с природата вътрешна инфраструктура, предлагаща чудесен изглед към морето и планината , което гарантира пълен релакс и комфорт на своите обитатели.

Всички използвани материали са природосъобразни, екосертифицирани от висок клас, като обликът на комплекса е в унисон със заобикалящата го горска среда, което  в съчетание с близостта на морето, планината и престижната локация напълно оправдава инвестицията в закупуване на къща в комплекса.

Може да избирате измежду 109 еднофамилни, двуфамилни и редови къщи, вариращи от 150 до 300 кв. м.

Жилищен комплекс „Venid Eco Village” представлява логичен допълващ елемент за оформяне окончателната концепция на Диневи Ризорт – Свети Влас в подножието на Стара планина.

Теренът е част от гориста местност „Касада“, землище на гр. Свети Влас, Община Несебър, с панорамна гледка към морето и е със силно подчертан наклон на юг. Това дава предпоставка за живописно градоустройствено решение с наличие на разнообразни гледки към гората и морето от всяка жилищна сграда.

Близо деветнайсет километрова екомрежа, обхваща подножието на източна Стара планина. По пътя туристите имат възможност да видят редки и защитени растителни и животински видове. Някои от които са включени в Червената книга на България, чешми с изворна вода, беседки и заслони, каменни параклиси с икони на православни светци по протежението на цялата екопътека, което прави разходката изключително интересна и любознателна.

В непосредствена близост до комплекса, се намират всички удобства и забележителности, които предлага “Диневи Ризорт” – плажове, яхтено пристанище, магазини, ресторанти, кафенета, центрове за красота и СПА, Амфитеатър, и много други.

Оферта: 1211

Без комисионна от купувача.

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв.
Местен данък придобиване:
18,519.56 лв.
Такса вписване:
529.13 лв.
Нотариални такси:
5,291.30 лв.
Общо:
24,339.99 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

28,696 Euro
46,500 Euro
39,900 Euro
42,742 Euro
Хелиос (Helios), Свети Влас, нов двустаен с гледка басейн

Оферта №: 547

Тип: 2-стаен

Площ: 56 м.кв.

Необзаведен