Созопол, Грийн лайф. Двустаен, обзаведен, южен, близо до плажа с гледка към басейн

Оферта № 1939

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: гр.Созопол

Цена: 78,990 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 3

Максимален етаж: 5

Площ: 55 кв. м.

Цена на квадрат: 1436 Euro

Характеристики: асансьор, ток

Green Life Beach Resort Sozopol. Само за директни клиенти! Без комисиона от купувач. Двустаен, слънчев, южен апартамент с добра локация, красива гледка към басейн, добре обзаведен и оборудван, разположен близо до плажа в комплекс Грийнлайф. Апартаментът е обзаведен с всичко необходимо за комфортно живеене и почивка, с площ от 55 кв.м., разположен на 2-ри жилищен етаж над партер /асансьор/. Продава се напълно обзаведен и оборудван, готов за ползване. Състои се от антре, дневна с кухня, просторна спалня, баня с тоалетна и просторен балкон - тип лоджия, с гледка към басейна. 

Такса поддръжка: 1000 евро на година.

Оферта: 1939

Ваканционен комплекс Green Life Beach Resort е изключително подходящ както за почивка, така и за инвестиция. Мекият климат, близостта му до чистия пясъчен плаж Каваци и морето и до резервати, както и инфраструктурата - градините, алеите и детските площадки, го правят уникален и изключително подходящ за отдих и живеене. Комплексът е от затворен тип, със самостоятелна инфраструктура, която включва хотелска и жилищна част с обща застроена жилищна площ. Обграден е от естествена зеленина, алеи и горски еко пътеки. На територията на комплекса се намира обширна търговска зона и три тематични ресторанта, открити кафенета и бистра, виенски салон и воден бар.

За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно).  

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката. 

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
5,407.19 лв.
Такса вписване:
154.49 лв.
Нотариални такси:
1,544.91 лв.
Общо:
7,106.59 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

Подобни Имоти

51,480 Euro