Созопол, Грийн лайф, обзаведено южно студио с веранда, Green Life Beach Resort Sozopol

Оферта № 1444

Тип: 1-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: гр.Созопол

Цена: 54,990 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 2

Максимален етаж: 4

Площ: 43 кв. м.

Цена на квадрат: 1279 Euro

Характеристики: портиер / Охрана, ток

Green Life Beach Resort Sozopol. Обзаведен едностаен южен апартамент с голяма веранда в Грийн Лайф Бийч Ризорт - първа линия, плаж Каваци-Созопол! Студиото е светло и комфортно, с обща площ от 43 кв.м., на втори, непоследен етаж, с прекрасна гледка. Разположено е в близост до басейн, ресторант и детска площадка, което го прави идеално за отдих. Разпределението е функционално и просторно, осигурява необходимия уют и комфорт. Състои се от антре, просторно помещение с дневна и спална зона с климатик, обособен кухненски бокс, баня с тоалетна и голяма веранда. Имотът се продава напълно обзаведен и оборудван, готов за ползване.

Такса поддръжка: 802 евро/годишно.

Оферта: 1444

Green Life Beach Resort Sozopol е затворен тип комплекс, обграден от естествена зелена гора и златния пясък на плаж Каваци. Богатство от зеленина, множество басейни, сенчести алеи и горски еко пътечки предоставят комфортен и спокоен отдих. Целият комплекс е изграден в средиземноморски стил. 

Комплексът предлага разнообразни удобства, които превръщат почивката в удоволствие. На територията на Green Life Beach Resort има обособени различни вътрешни пространства, зелени зони за отдих, пешеходни алеи, спортни площадки, басейни, открит фитнес, детски център с анимация и еко-пътечки. Всеки гост и собственик на имот има възможност да посети ресторантите и баровете, където да опита кулинарни изкушения, подбрани с голяма грижа и внимание. 

Услуги в комплекса: 

  • Заведения; 
  • Басейни; 
  • Спорт и туризъм; 
  • Тенис на корт; 
  • Футбол; 
  • Закрит и открит фитнес. 

За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно). 

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
3,764.29 лв.
Такса вписване:
107.55 лв.
Нотариални такси:
1,075.51 лв.
Общо:
4,947.35 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

51,480 Euro

Подобни Имоти