Созопол, Грийн лайф, обзаведен двустаен на партер с голям двор на крачка от плаж Каваци, Green Life beach residence

Оферта № 1863

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: гр.Созопол

Цена: 97,000 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 1

Максимален етаж: 4

Площ: 60 кв. м.

Цена на квадрат: 1617 Euro

Характеристики: асансьор, ток

Созопол, Грийнлайф, обзаведен двустаен на партер с голям обособен двор на 50 метра от плаж Каваци, Грийн Лайф Бийч Резиденс.

Апартаментът е функционално обзаведен, с площ от 60 кв.м. и бонус голям двор, обособен за ползване към имота. Оборудван е с градинска мебел за релакс сред зеленината на градината. Състои се от просторна дневна с оборудвана кухня и трапезария, отделна спалня, баня с тоалетна и голяма веранда с изход към двора и пътеката за плажа. Предлага се за продажба напълно обзаведен и оборудван, с възможност за ползване от 3+2 души, с мебели, техника и оборудване. Апартаментът е на крачки от каскадния басейн и Бар Ориент, изложение запад.

Ваканционен комплекс Green Life Beach Resort е изключително подходящ както за почивка, така и за инвестиция. Комплексът е от затворен тип, със самостоятелна инфраструктура, която включва хотелска и жилищна част с обща застроена жилищна площ. Обграден е от естествена зеленина, алеи и горски еко пътеки. Изграден е в средиземноморски стил, като водните пространства са хармонично съчетани с архитектурата, пленявайки с красота и безкрайност.

Разполага с 4 басейна с обща площ от 600 кв.м, разделени в две основни групи, преливащи един в друг. Атракцията и уникалността на басейните са множеството водопади, тангенторните струи, водният бар и детските мини пързалки. На територията на комплекса се намира обширна търговска зона и три тематични ресторанта, открити кафенета и бистра, виенски салон и воден бар.

Такса поддръжка: 1000 евро на година.

Оферта: 1817

За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно).  

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
6,640.04 лв.
Такса вписване:
189.72 лв.
Нотариални такси:
1,897.16 лв.
Общо:
8,726.91 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

Подобни Имоти

51,480 Euro