Перла 8 Зорница, двустаен с ТЕЦ до ключ

Оферта № 1907

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас

Подрайон: Зорница

Цена: 65,000 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 6

Максимален етаж: 11

Площ: 50 кв. м.

Цена на квадрат: 1300 Euro

Характеристики: асансьор, ток

Перла (Perla), кв. Зорница. Двустаен апартамент до ключ.

АКТ 16.

ТЕЦ.

Апартаментът е разположен на 6-ти етаж с площ от 50 кв.м.

Състои се от антре, хол с кухня, непреходна спалня, баня с WC. Разполага с един балкон към който има изход от хола и от спалнята.

Гледка към вътрешния двор на комплекса и басейна.

Завършен е до ключ, с поставен климатик в хола, оборудвана баня, настилки-ламинат и теракот и боядисани стени, интериорни врати, ключове, контакти и осветителни тела.

Такса поддръжка: 5 евро на кв.м. за година.

Блок 8 е вързан към „Топлофикация Бургас“. Инвеститорът дава възможност на новите собственици сами да решат дали жилището да бъде осигурено с централна топла вода и отопление. 


Перла 8 е естетическия и функционален завършек от югозапад на Затворен Комплекс Перла . Новият корпус се състои от две сгради с общо 14 надземни нива.

Комплексът е разположен на 200 метра от Морската градина и на 500 метра от плажа на гр. Бургас, изолиран от шума на забързания трафик.

В Перла 8 са вложени материали от най-високо качество, за да се осигури най-високият клас енергийна ефективност - клас А и по-ниски месечни разходи за топлоенергия.

Перла разполага със самостоятелна инфраструктура от красиви зелени паркови пространства от ниска и висока растителност, екзотични палми и дървета. Като комплекс от затворен тип отговаря на нуждите на своите собственици и предлага всички необходими обществено обслужващи функции като закрит подземен паркинг, кафе-бар, магазини, фризьорски салон, фитнес зала, денонощна охрана, видео наблюдение и контролиран достъп. На обитателите на комплекса е на разположение и частен открит басейн за възрастни и деца с площ от 200 кв. м. Част от инфраструктурата са и детска площадка, пейки и приятно оформените алеи - идеалното място за живеене.

Оферта: 1907

Без комисионна от купувача.


За клиентите на Зарево България АД 

Съдействаме при банков кредит. 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно). 

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв.
Местен данък придобиване:
4,449.51 лв.
Такса вписване:
127.13 лв.
Нотариални такси:
1,271.29 лв.
Общо:
5,847.93 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване