Несебър, кв. Черно море, обзаведен двустаен апартамент в комплекс Мелия 6 (Melia 6), готови документи

Оферта № 602

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: гр.Несебър

Цена: 59,999 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 1

Максимален етаж: 5

Площ: 52 кв. м.

Цена на квадрат: 1154 Euro

Характеристики: асансьор, асансьор, с паркомясто, входа се заключва, масивна външна врата, портиер / Охрана

Несебър, кв. Черно море, обзаведен двустаен апартамент в комплекс Мелия 6 (Melia 6), готови документи за сделка.

Предлагаме за продажба стилно обзаведен двустаен апартамент в комплекс Мелия 6 (Melia 6), в близост до плажа на кв. Черно море, Несебър. Апартаментът е разположен на първи етаж с площ от 52 кв.м. Състои се от дневна стая с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и балкон с гледка към района. Предлага се за продажба с ново обзавеждане и оборудване от висок клас. Имотът е подходящ както за отдаване под наем, така и за целогодишно живеене.

Мелия 6 (Mellia 6) е прекрасен комплекс от модерни ваканционни апартаменти, който се намира на 5 минути от плажа и морето в спокойния нов квартал на град Несебър "Черно Море". Има Акт 16. Той е разположен в близост до множество места за хранене и развлечения, като районът предлага отлични възможности за плуване и плаж, както и за практикуване на различни водни спортове.

Комплекс Мелия 6 осигурява прекрасни условия за почивка и осигурява обслужване на много високо ниво. Той е изградено в модерен архитектурен стил и разполага с една сграда в разчупена форма. Комплексът е на шест етажа, обслужван от два асансьора, разполага с приятно озеленена и добре поддържана градина от 300 кв.м.

Комплексът предлага:

-24 часова охрана;

-детска площадка.

Ниска такса поддръжка: 300 лева годишно!

Мелия 6 е на пешеходна близост от три различни плажа - малък плаж, "Академика" и "Южен плаж" с широка и дълга брегова ивица. Инфраструктурата на района включва: магазини, заведения, салони за красота, аптека, детска градина. В близост е и супермаркет "Т-Маркет", който работи целогодишно. Такса поддръжка 300 лв. на година.

Оферта: 602

Без комисионна от купувача!


За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно). 

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.


Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
4,107.17 лв.
Такса вписване:
117.35 лв.
Нотариални такси:
1,173.48 лв.
Общо:
5,398.00 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти