Маринка, нова, обзаведена къща под наем, дългосрочно

Оферта № 2063

Тип: Къща

Населено място: Бургас, област

Подрайон:

Цена: 900 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 0

Максимален етаж: 2

Площ: 175 кв. м.

Характеристики: луксозен имот, с паркомясто, масивна външна врата

Маринка, нова, обзаведена къща под наем, дългосрочно.

Casa Marinka е съвременно, стилно обзаведена и оборудвана къща, подходяща за голямо семейство.

Разпределението й е: първи етаж - антре, тоалетна, стълбище към втория етаж и врата към голям хол и кухня, с изход към двора и беседката от кухнята. Отделен кабинет с разтегателен диван, който може да се ползва и като работно помещение, и като допълнителна спалня, мокро помещение с пералня и сушилня.

На втори етаж - баня с тоалетна на етажа, 3 спални, първата с голямо легло king size, работен кът, дрешник, прекрасна гледка от прозореца. Втората спалня е детска стая, с двуетажно легло и бюро. Третата спалня разполага със собствена баня и тоалетна, дрешник и излаз на тераса с гледка към двора, също с голямо легло.

Къщата е нова, мебелите и оборудването също, ще се отдава под наем за първи път. Депозит щети в размер на 2 наема. Оборудвана е с инверторни климатици висок клас, разполага със соларни панели на покрива, които нагряват водата. Изолирана е, топла през зимата, прохладна лятото.

Разполага с паркомясто в двора под навес, за 1 голям автомобил или два малки. Дворът е озеленен, с беседка и градински мебели. Има видеонаблюдение.

Отдава се с договор за минимум 1 година, с предплата 2 наема. Само за директни клиенти.

Не се допускат домашни любимци.

Оферта 2063

Ваш консултант

Направете запитване