Апартаменти под наем в Оазис Бийч Клуб, Лозенец

Оферта № 513

Тип:

Населено място: Бургас, област

Подрайон: с.Лозенец

Етаж: 0

Максимален етаж: -999

Площ: 0 кв. м.

Апартаменти под наем в Оазис Бийч Клуб, Лозенец-разположен на първа линия с частен плаж и ресторант.

Хотелският комплекс разполага със СПА център и награден плаж със Син флаг. Осигурен е безплатен частен паркинг.

Цветовете са топли, слънчеви, а формите носят движение. Комплексът предлага голямо разнообразие от оформления и разпределения на апартаменти, с площ от 53 кв.м. до 150 кв.м. Предлага се широк избор от луксозно обзаведени апартаменти.

Апартаментите са с телевизор, самостоятелна баня, с изглед към морето или басейна. Някои стаи са с кът за сядане. На територията на комплекса се предлага бърз интернет чрез оптичен кабел и изградена Wi-Fi мрежа

Рецепцията работи денонощно.

Оазис Бийч Клуб предлага модерено обслужване от най-висок клас. Още от самото посрещане багажът ви ще бъде доставен до Вашия апартамент. За чистотата и комфорта в комплекса се предлагат камериерски услуги и рум сървиз, както през летиния, така и през зимния сезон.

В прилежащата територия на комплекса ще намерите ресторант, изпълнен в средиземноморски стил предлагащ разнообразна кухня, барове и други съоръжения. 

Във Фитнес и СПА центърът за Вас ще се погрижат квалифицирани инструктури и масажисти. Те ще ви помогнат да премахнете умората, релаксирайки в турската баня, сауната, джакузито, масажните отделения, фитнес центъра и закритият басейн. 

Хотелският комплекс предлага също съоръжения за водни спортове и автомобили под наем. Гостите могат да играят тенис. 

Град Бургас и Поморие са на 43 километра. Летище Бургас е на 48 километра. 

Комплексът е проектиран за една спокойна,незабравима почивка, далеч от градския шум и стрес, изпълнена с комфорт и наслада. 

Това е мястото, където Вие, Вашето семейство и приятели можете да се насладите на красивата морска гледка, на романтичните летни вечери, както и на кипящия от живот Лозенец. 

Оферта: 513

Ваш консултант

Направете запитване