(107) РЕЗУЛТАТИ OT ТЪРСЕНЕТО

69,999 Euro
Лазур, Бургас, двустаен на тапа ново строителство

Оферта №: 1428

Тип: 2-стаен

Площ: 70 м.кв.

Необзаведен

49,500 Euro
147,060 Euro
39,900 Euro
CHANTRER Residence, Бургас, едностаен апартамент, луксозна сграда

Оферта №: 533

Тип: 1-стаен

Площ: 45 м.кв.

Необзаведен

165,000 Euro
CHANTRER Residence, Бургас, четиристаен, луксозна сграда

Оферта №: 783

Тип: 4-стаен

Площ: 138 м.кв.

Необзаведен

72,600 Euro
CHANTRER Residence, Бургас, двустаен апартамент, луксозна сграда

Оферта №: 390

Тип: 2-стаен

Площ: 85 м.кв.

Необзаведен

110,210 Euro
Възраждане, Бургас, луксозен мезонет с три спални

Оферта №: 403

Тип: Мезонет

Площ: 110 м.кв.

Обзаведен

129,990 Euro
"Перла" Зорница, луксозно обзаведен тристаен

Оферта №: 1235

Тип: 3-стаен

Площ: 117 м.кв.

Обзаведен